Gümüşdere İlkokulu

WEB https://gumusdereilkokul.meb.k12.tr
Adres : GÜMÜŞDERE MAH. GÜMÜŞDERE KÜME EVLERİ GÜMÜŞDERE ILK ÖĞRETIM OKULU BLOK NO 159 TAVAS / DENİZLİ
VİZYON : Bakanlığımızın belirlemiş olduğu 2023 Eğitim vizyonu odak noktamızdır
MİSYON : Evrensel insanlık değerleriyle harmanlanmış bireyler yetiştirmek okulumuzun misyonudur
BAŞARILAR : Yakartop birinciliği Yeşilay yarışması edebi eser dalında ilçe birinciliği(2019) Dilimizin Zenginlikleri Projesi En İyi Afiş/CÜmle Yarışması´nda İlçe Birinciliği İl İkinciliği(2023)

Öğretim Şekli :BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIF
Saatler : DERS BAŞLAMA:08:30 DERS BİTİŞ:14:30
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : SOBA
Servis :
Ulaşım : Ulaşım biraz zordur. Köy dolmuşları okul saatlerine uymamaktadır. Öğretmenler kendi araçları ile ulaşımı sağlamaktadır.
Yerleşim Yeri : NÜFUS:527 RAKIM:1100
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLE UZAKLIK:75 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK:30 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzun halı sahası ve voleybol sahası vardır. Bu alanda sportif faaliyetler yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Okuyan Denizli Projesi Çedes Dilimizin Zenginlikleri Projesi